نتیجه اولین آزمون تخصصی

آزمون تخصصی چای سیاه

تحلیل ویژگی های فیزیکی شیمیایی Physicochemical specifications چای سیاه طهورا

بررسی و تحلیل برگه آزمایش فلزات سنگین و باقی‌مانده‌ی سم‌های شیمیایی محصول چای مجموعه‌ی طهورا، سلامت کامل و طبیعی بودن (ارگانیک) این محصول برای مصرف را نشان می‌دهد، به‌طوریکه شاخص‌های آزمایش شده از حدود استاندارد تعریف‌شده جهانی نیز کمتر بوده است:

۱) عدم وجود درصدی (حتی به اندازه‌ی مجاز) باقی‌مانده سم شیمیایی از میان ۲۹ نوع سم شیمیایی رایج مورد آزمایش قرار گرفته.

۲) استاندارد فوق‌العاده در بحث فلزات سنگین:
به‌طور مثال در حالی که حد مجاز و ایمن وجود سرب در محصول چای کمتر از ۱ می‌باشد، محصول چای طهورا عدد ۰/۲ را به نمایش گذاشته است که بسیار فوق‌العاده است.

همچنین حد مجاز و ایمن وجود آرسنیک در محصول چای کمتر از ۱۵ است که محصول چای طهورا با ثبت عدد ۰/۹۸ نشان می‌دهد که مزارع چای موجود عاری از هر گونه سمیت به این عنصر خطرناک است.

عدم وجود جیوه و کادمیوم در محصول چای طهورا از دیگر ویژگی‌های منحصر به فرد مزرعه چای طهورا است.

لازم به ذکر است در تولید چای مجموعه طهورا به هیچ عنوان از سم و کود شیمیایی استفاده نشده و از کود حیوانی برای تغذیه ی خاک بهره گرفته شده است. سم و کودهای شیمیایی نامرغوب می‌تواند وجود فلزات سنگین را تشدید کند. گروه محیط زیست دانشکده کشاورزی اصفهان و مرکز تحقیقات بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان در یک تحقیق مشترک به این نتیجه رسیدند که استفاده از کودهای شیمیایی، غلظت فلزات سنگین را ۱/۵ تا ۷ برابر میزان مجاز افزایش می‌دهد. لذا می‌توان گفت محصولاتی که دارای میزان مجاز و غیرسمی از فلزات هستند، کود شیمیایی استفاده نشده است.

 

برای مشاهده تصویر کامل آزمایش عسل طبیعی طهورا، بر روی تصاویر کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *