آزمون تخصصی چای سیاه
تحلیل ویژگی های فیزیکی شیمیایی Physicochemical specifications چای سیاه طهورا
بررسی و تحلیل برگه آزمایش فلزات سنگین و باقیماندهی سمهای شیمیایی محصول چای مجموعهی طهورا، سلامت کامل و طبیعی بودن (ارگانیک) این محصول برای مصرف را نشان میدهد، بهطوریکه شاخصهای آزمایش شده از حدود استاندارد تعریفشده جهانی نیز کمتر بوده است:
۱) عدم وجود درصدی (حتی به اندازهی مجاز) باقیمانده سم شیمیایی از میان ۲۹ نوع سم شیمیایی رایج مورد آزمایش قرار گرفته.
۲) استاندارد فوقالعاده در بحث فلزات سنگین:
بهطور مثال در حالی که حد مجاز و ایمن وجود سرب در محصول چای کمتر از ۱ میباشد، محصول چای طهورا عدد ۰/۲ را به نمایش گذاشته است که بسیار فوقالعاده است.
همچنین حد مجاز و ایمن وجود آرسنیک در محصول چای کمتر از ۱۵ است که محصول چای طهورا با ثبت عدد ۰/۹۸ نشان میدهد که مزارع چای موجود عاری از هر گونه سمیت به این عنصر خطرناک است.
عدم وجود جیوه و کادمیوم در محصول چای طهورا از دیگر ویژگیهای منحصر به فرد مزرعه چای طهورا است.
لازم به ذکر است در تولید چای مجموعه طهورا به هیچ عنوان از سم و کود شیمیایی استفاده نشده و از کود حیوانی برای تغذیه ی خاک بهره گرفته شده است. سم و کودهای شیمیایی نامرغوب میتواند وجود فلزات سنگین را تشدید کند. گروه محیط زیست دانشکده کشاورزی اصفهان و مرکز تحقیقات بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان در یک تحقیق مشترک به این نتیجه رسیدند که استفاده از کودهای شیمیایی، غلظت فلزات سنگین را ۱/۵ تا ۷ برابر میزان مجاز افزایش میدهد. لذا میتوان گفت محصولاتی که دارای میزان مجاز و غیرسمی از فلزات هستند، کود شیمیایی استفاده نشده است.
برای مشاهده تصویر کامل آزمایش عسل طبیعی طهورا، بر روی تصاویر کلیک کنید.